Beställer vackert väder i helgen!

Markus och Bella sover hos syrran min inatt. Dom hade bestämt med henne att dom skulle ha en myskväll där.

Tacos, film och godis.

Jag och Jarmo såg en kväll nästan för oss själva (då Emil däckar runt sju), när Emil utan förvarning visar sig ha över trettionio graders feber. Stackaren, lite halvhängig har han varit idag, men inte så att jag reagerade. Men framåt kvällen märkte jag att han var varm, och jodå, det stämde det. Och det i sin tur leder till störd sömn för honom, och oro för oss. Okej, jag är väl förmodligen den mest överbeskyddande själen här...

Men imorgon åker jag, Mariette och våra stora barn till Skara Sommarland. Papporna och minstingarna stannar hemma.

Skönast så för dom (oss). Papporna? Minstingarna? Tänker ni? Jaja.

Söndagen fortsätter i barnens tecken med ett par fotbollsmatcher, både för Markus del och Bellas. Så vi behöver inte bekymra oss för vad vi ska göra.
Tyvärr får vi hoppa över kräftskivan vi var bjudna till i morgon, tråkigt, men tiden vill inte räcka till ibland.Och nu när Emil blev sjuk så är det bara att vara hemma. Hoppas på fler tillfällen bara.

Ha en skön helg!!



Skickar med en bild på pöjkarna här


Kommentarer
Postat av: Anna

Kunde inte..av någon anledning kommentera på det nya inlägget så jag gör det här då.. Jo..Gud vad man känner igen sig själv i det du skriver ha ha ha..jag tänker njuta så länge mina bröst är fyllda med mjölk o fett..för sen blir dom läderlappar ha ha ha..sen visar det ju även på folks sned drivna synsätt från media..när t.o.m barnen ifrågasätter och tror att det ska se ut på ett visst sett..varför tror dom det då..jo pgr av media..tyvärr..Let´s face it har man fött ett gäng ungar..gått upp i vikt och sen ner igen,,vad händer??



För övrigt Malin är du en HET 3 barns morsa..;-) Kram

2010-08-21 @ 07:48:47
URL: http://dimones.blogg.se/hottstuff

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0