Allt tar sin tid..

När andan faller in finns inte tiden. När tiden finns kommer tröttheten smygandes... Tröttheten som antagligen beror på gräshalten ute nu, eller att man börjar trappa ner... eller att man dom sista helgerna sett, tänkt och varit fotboll. Då snackar vi inte VM utan vi pratar barnen. Cuper och matcher högt och lågt, på alla dess möjliga tider. Mycket tidiga tider och långa dagar eftersom dom är grymma ungarna! Men det är rikigt jäkla kul, tur är väl det.

Men nu så, nu är den mest intensiva perioden över. Och man kan kanske få sig en välbehövlig sovmorgon igen, och orka vara uppe lite längre, och orka blogga lite.

Imorgon, den här tiden så njuter jag. Sex veckors ledighet. Inte illa alls. På söndag far vi kosan mot Falkenberg där vi stannar ett par dagar, så det ska bara ordnas och donas en del hemma sen är vi fit for fight!

Jag lär nog även tänka en tanke på mor min och Thomas som imorgon sitter och njuter i fulla drag. Ute på däck, glittrande hav, strålande sol, vacker utsikt med ett glas vin i handen. På väg mot Finland. Inte mycket slår det. Njutning för ögat. Balsam för själen. Som växter är beroende av vatten.

 Som vi av luft.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja det ska bli gött att komma iväg lite ..ska tänka på er när vi tar ett glas vin på soldäck och tittar på Stockholms vackra skärgård

2010-06-24 @ 00:15:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0