Stackars lille plutt..

Så här såg pluttisen ut igår Innan han rev upp halsen och nacken vilket slutade i en enda blodig sörja.. Denna följetong som aldrig tycks ta slut.Hela natten låg han och rev som en galning och det var helt omöjligt att få honom att sluta. Som det nu vart en längre period. Imorse hade halsen och nacken förvandlats till en hemsk varig syn och vi fick bege oss in igen till Barn i Lidköping. Vi var ju där förra veckan (igen) och jag har inte skrivit om det än men det konstaterades allergi mot komjölk. Dvs mjölkprotein, mjölksocker, mjölkpulver, skummmjölkspulver... ja hela alltet. Som finns i allt..

Jo vi har gjort tester innan, redan när han var en månad men då togs blodprov som kan vara missvissande. Återigen har vi gjort det men ah det är en sån lång historia... Han har ju haft perioder med fruktansvärda utslag som oftast kommit i samband med förkylning för att sen försvinna men nu den här gången blev det ju inte så.

Sedan Okober har det varit förjävligt för honom och vi har medicinerat och smörjt om vartannant.

Men idag fick vi åka in igen akut då det blev illa. Och jag är så tacksam över vården som vi faktiskt har här i Sverigen när våra barn blir sjuka.

Men nu ska det värsta ge sig för han fick både antibiotika (och det skriver dom inte ut i första taget längre) som han ska äta i tio dagar Och kortisontabletter för att häva hela jävla skiten alltet.

Nya salvor ska vi prova på också för jag tror att det är salvan han har börjat reagera på också.. Mjölkfri har han ju varit nu över en vecka och det har inte förbättrat huden ett dugg..
På måndag ska vi in igen och har inte detta hjälpt finns det en sista reservplan för honom men då måste dom vara två läkare som godkänner det dom tänker skriva ut.

Förstår om ni inte orkar läsa... blev en aning långt.

Men så är det.

Livet är inte alltid snällt mot en. Inte mot Emil nu iallafall.


Kommentarer
Postat av: Em

Fy skruttan vad jobbigt! Stackarn, hoppas det hjälper nu, håller tummar å tår. Allergier finns det inget roligt med. Borde gå att trolla bort!

2011-12-29 @ 23:53:43
Postat av: storasyrran

Stackars lille gubben! Hoppas han blir hjälpt av medicinerna nu då! Kram

2011-12-30 @ 09:36:39
URL: http://storasyrran.blogg.se/
Postat av: Anna

Det är ju fruktansvärt,stackars stackars lilla Emil och ER..Det ända man kan göra är att HOPPAS det blir bättre och att det försvinner. Kramar

2012-01-01 @ 16:13:45
URL: http://dimone0510@hotmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0