En olycka kommer sällan ensam

Det var en nöjd Bella som somnade igår. Hon hade önskat sig pengar till att shoppa kläder, och det fick hon en hel del så på fredag åker hon och jag in till stan och har en heldagsshopping. Bara vi.
Kvällen slutade sämre, Emil vaknade vid nio och spydde mängder...Bara att ta upp han, och börja tvätta. Vi laddade upp oss i soffan med handdukar, och en gång i timmen var det dags. Känns bättre att halvligga med han i soffan, än att han ligger i vår säng och spyr, stackaren.
01.00 ringde telefon. Det ringer aldrig hemma hos oss på natten, om inget allvarligt hänt. Det var syrran som låg med fruktansvärda kramper och nu behövde komma in till akuten, dessvärre kunde ju jag inte köra eftersom vi troligtvis drabbats av maginfluensa. Det löste sig för henne, Thomas och mor körde in henne. ( Det var bara det att hon inte ville ringa dom först och oroa)
Klockan två kunde jag och Emil lägga oss, då hade det lugnat sig för han.Men jag är skeptisk ändå om att det skulle vara maginfluensa för han är ju som vanligt i magen nu. Vette sjutton, kan kanske varit all fika som även gled ner i han under gårdagen kanske? Tiden lär väl utvisa det.
Syrran då, hon har kommit hem. Hon råkar ut för dom här kramperna nån gång per år (magen) men den här gången gick det inte över. Dom tror att det kan bero på ärrbildningarna sen hon var liten då hon fick göra en akutoperation pga av tarminvagination, men dom är inte säkra.
Nu är iallafall läget lugnt för båda.

Kommentarer
Postat av: anna panna

va skönt att hon vart bättre då och att det inte vart allvarligare..usch läskigt när sånt händer..och stackars lilla Emil och dig..faan inget roligt asså...usch..

2010-02-27 @ 09:31:15
URL: http://dimones.blogg.se/hottstuff

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0