Helgen som var

Den här helgen har varit full med skratt och trevligheter. I fredags var jag och syrran i stan hos Jenny på "exotiskt kryddparty", det vet väl dom flesta vad det är,där blev det vin och demonstrationer av den ena och andra "kryddan" i dess olika,(stora) och små format,glittrigt som svart,hehe.Det slutade med att jag köpte en kortlek med 52 olika varianter på iallafall,och iskuber, i manligt format. Det du Em....
Efter det drog vi vidare till Stadt,men det var som jag o syrran misstänkte,nästan bara artonåringar,så vi blev inte långvariga där,vi åkte hem. Men det var en rolig kväll iallafall.
I går kom ju mamma och Thomas och kidnappade Emil,jo,vi visste ju att dom skulle ta han,dom hade sagt länge nu att det var dags,så det var bara och packa ihop alla miljarder saker som skulle med.De stora barnen var inte direkt förtjusta i att han skulle iväg hemifrån inte, det hela slutade med att Markus satt tyst i soffan när dom åkte,det är hans sätt, och Bella satt på golvet i köket och snyfta hysteriskt...Jahaja, så mycket uppskattade dom att få vara själva med oss, det gick allt över efter en stund, och sen var det dags för oss att dra fram till den nya resturangen Taste och äta med ett par goda vänner och deras barn.
God mat var det, och barnen skötte sig fint.Efter det åkte vi hem till kompisarna och fortsatte med att tjöta och spela kort,klockan blev framåt ett när vi traskade hem.
Och nu sitter alla och väntar ivrigt på att vår saknade familjemedlem ska komma hem någon gång.
Vi har allt fått rapporter om att det gått så bra,och han somnade gott i gårkväll och sov bra,trots att det var första gången han sov borta utan att nån av oss var med,skönt..
Frågan är bara om han kommer att bli mer mammig nu? I eftermiddag är det dags för den årliga tomteparaden,den får man bara inte missa,det har ju blivit en tradition,mysigt är det,trots att snön saknas.
Tjingeling!!




Du ska inte kasta sten från glasberget,
Den kan träffa någon i huvudet...
Malin Claeson



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0